نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نشست مشکوک آمریکایی ها در عین الاسد

نشست مشکوک آمریکایی ها در عین الاسد یک منبع آگاه جزئیاتی از نشست مشکوک اخیر آمریکایی‌ها با برخی عشائر الانبار در پایگاه نظامی «عین الاسد» علیه الحشد الشعبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر منابع رسانه‌ای عراقی از نشست اخیر نیروهای آمریکایی با برخی سران و شیوخ عشائر و شخصیت‌های سیاسی استان الانبار در پایگاه «عین الاسد» خبر می‌دهند.

 

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با پایگاه خبری «شبکه الاعلام المقاوم» توضیح داد: نیروهای اشغالگر در حال توطئه‌چینی علیه الحشد الشعبی و هدف قرار دادن مکان‌های حضور نیروهای این سازمان در نقاط مرزی عراق با سوریه هستند.

 

به گفته این منبع، اشغالگران آمریکایی تلاش دارند با سرباز‌گیری از برخی از ساکنان استان الانبار و تشکیل یک نیروی نظامی وابسته به خود، الحشد الشعبی را هدف قرار دهند و فتنه بزرگی ایجاد کنند. 

 

وی با اشاره به‌اینکه هدف اصلی این نشست تشکیل یک نیروی ویژه علیه الحشد الشعبی در استان الانبار است، افزود: هدف آمریکایی‌ها از این سرباز‌گیری برخورد با نیروهای الحشد الشعبی مستقر در شهرستان «القائم» این استان است.

 

از سوی دیگر با وجود عملیات‌های مستمر موفق الحشد الشعبی در مناطق صحرایی استان الانبار، گفته می‌شود  گروه‌های کوچک تشکیل شده از بقایای داعش که شامل دو تا سه تروریست هستند، همچنان در مناطق صحرایی الانبار حضور دارند و هر از گاهی نیروهای امنیتی را به منظور ناامن کردن و ایجاد بی‌ثباتی در مناطق غربی هدف قرار می‌دهند.

 

فارس

کلمات کلیدی: عین الاسد آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار