بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد موافقت روسیه با عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا بشار اسد این روز‌ها به چه مشغول است؟

نشست مشکوک آمریکایی ها در عین الاسد

یک منبع آگاه جزئیاتی از نشست مشکوک اخیر آمریکایی‌ها با برخی عشائر الانبار در پایگاه نظامی «عین الاسد» علیه الحشد الشعبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر منابع رسانه‌ای عراقی از نشست اخیر نیروهای آمریکایی با برخی سران و شیوخ عشائر و شخصیت‌های سیاسی استان الانبار در پایگاه «عین الاسد» خبر می‌دهند.

 

یک منبع آگاه در گفت‌وگو با پایگاه خبری «شبکه الاعلام المقاوم» توضیح داد: نیروهای اشغالگر در حال توطئه‌چینی علیه الحشد الشعبی و هدف قرار دادن مکان‌های حضور نیروهای این سازمان در نقاط مرزی عراق با سوریه هستند.

 

به گفته این منبع، اشغالگران آمریکایی تلاش دارند با سرباز‌گیری از برخی از ساکنان استان الانبار و تشکیل یک نیروی نظامی وابسته به خود، الحشد الشعبی را هدف قرار دهند و فتنه بزرگی ایجاد کنند. 

 

وی با اشاره به‌اینکه هدف اصلی این نشست تشکیل یک نیروی ویژه علیه الحشد الشعبی در استان الانبار است، افزود: هدف آمریکایی‌ها از این سرباز‌گیری برخورد با نیروهای الحشد الشعبی مستقر در شهرستان «القائم» این استان است.

 

از سوی دیگر با وجود عملیات‌های مستمر موفق الحشد الشعبی در مناطق صحرایی استان الانبار، گفته می‌شود  گروه‌های کوچک تشکیل شده از بقایای داعش که شامل دو تا سه تروریست هستند، همچنان در مناطق صحرایی الانبار حضور دارند و هر از گاهی نیروهای امنیتی را به منظور ناامن کردن و ایجاد بی‌ثباتی در مناطق غربی هدف قرار می‌دهند.

 

فارس

کلمات کلیدی: عین الاسد آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار